VRT RIFNIK‎ > ‎

Pomembno obvestilo

Za ta del se vsem iskreno opravičujem vendar v svetu v katerem živim(o) brez tega ne gre.

  1. Spletne strani sem  oblikoval s potrebno skrbnostjo in lastnim znanjem. Tudi v prihodnje bom storil vse, da bodo podatki na teh spletnih straneh točni in informacije ažurne. Pridržujem si pravico, da kadar koli spremenim vsebino teh spletnih strani.
  2. Vsebina te spletne strani je namenjena  informiranju uporabnikov in v nobenem primeru ne predstavlja  nasveta za nakup in/ali uporabo. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pred uporabo katere koli rastline se najprej posvetujte z zdravnikom in preverite, da na rastlino niste alergični. Opisi uporabnosti so namenjeneni informiranju in niso navodilo za uporabo. Vrt Rifnik(RIFNIK vrt&rastline, RIFNIK garden&plants) ne prevzema nobene odgovornosti zaradi uporabe rastlin
  3. Vsebina objavljena na spletnih straneh www.rifnik.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene. V primeru uporabe se mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Avtorskega materiala (v pisni, slikovni in drugi obliki) ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez vednosti in dovoljenja avtorja. . Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.
  4. Informacije na spletni strani so le podpora in so informativnega značaja,  Vse informacije in podobe na teh spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Strani Vrt Rifnik in Rifnikvrt  so delo in last  Gorazd Mauer -ja in sta zaščitena  z zaščito  Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 3.0 Nedoločena License
  5. Na spletni strani so v pomoč obiskovalcem podane tudi povezave z drugimi spletnimi stranmi. Vrt Rifnik  ne podaja mnenja o njihovi vsebini ter ne prevzema odgovornosti za uporabo in vsebino spletnih strani tretjih oseb.
  6. Ogled Vrta Rifnik je na lastno odgovornost. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo ki bi jo lahko utrpeli  zaradi ogleda vrta.
  7. Za škodo ki bi  nastala na vozilu v času ogleda vrta ne prevzemamo nobene odgovornosti.
  8. V vrtu je prepovedano namerno poškodovanje , trganje rastlinskih delov(tudi semen), in hoja izven običajnih poti.

Z obiskom vrta Rifnik in njegove spletne strani ste seznanjeni in se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji .

Vrt Rifnik

Comments